Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home

Go Back   Soccer Gaming Forums > FIFA Series > FIFA 10 Forum > FIFA 10 PC Editing Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 8 votes, 4.75 average. Display Modes
Old 08-03-2012, 02:16:AM   #76
JohanCruyff
Youth Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 245
JohanCruyff is on a distinguished road
Oh..ok... I don't know why, mate...First time I put all the zdatas and replace, but then the game doesn't start...And when I open CM10, said "Matrix error" or something..So i just install gui's and cmp's.

I need the stadiums because when I play "season", the temas ussualy have a stadium assigned, but there's no the stadium, so it crash. But I understand. I will delete the empty stadiums from CM10..Thanks, friend!

JohanCruyff is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 06:35:AM   #77
Fifa10lover
Club Supporter
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Fifa10lover is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Kahn-Titan View Post
why your game crash?
how to import cmp using CM10 ?

Fifa10lover is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 09:27:AM   #78
Kahn-Titan
Senior Squad
 
Kahn-Titan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Germany
Posts: 2,460
Kahn-Titan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Fifa10lover View Post
how to import cmp using CM10 ?


1.open CM
2.klick Patch -load
3.klick open-search Files
4.klick select all
4-import the Patch
5. klick File-save
6.klick tools-regenrate fat and bh
7. klick tools-clean fat
8.klick File-close
9.ready

Kahn-Titan is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 09:48:AM   #79
Kahn-Titan
Senior Squad
 
Kahn-Titan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Germany
Posts: 2,460
Kahn-Titan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by JohanCruyff View Post
Oh..ok... I don't know why, mate...First time I put all the zdatas and replace, but then the game doesn't start...And when I open CM10, said "Matrix error" or something..So i just install gui's and cmp's.

I need the stadiums because when I play "season", the temas ussualy have a stadium assigned, but there's no the stadium, so it crash. But I understand. I will delete the empty stadiums from CM10..Thanks, friend!
This is strange, have you all loadet zdatas and installed? you have the unlimited exe installed? Otherwise it will not start the game. It has to go, because then you've got the same Fifa as I do. Then, all stages must be present. In the CMPS are the stages of this

Kahn-Titan is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 05:55:PM   #80
JohanCruyff
Youth Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 245
JohanCruyff is on a distinguished road
Yes, I did that..exactly that..But the game crashes and don't let me change anything in CM10 when I did it..So I don't install Zdatas...The game goes greta that way :/

JohanCruyff is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 07:06:PM   #81
X_RoussE_ManiA
Club Supporter
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 45
X_RoussE_ManiA is on a distinguished road
bro , Kahn , why are you do make a big cmp with all league updates ?

X_RoussE_ManiA is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 07:27:PM   #82
Jakkars
Club Supporter
 
Join Date: Mar 2012
Location: Belize
Posts: 1
Jakkars is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Jakkars
~~~~~~~~

glad for see you here guys
Honeymoon returned and my husband feels like a teenager again with buy generic cialis and really helps viagra super force, you should feel very fine!


Last edited by Jakkars; 10-03-2012 at 11:07:PM.
Jakkars is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 12:38:PM   #83
Mateusz17
Club Supporter
 
Mateusz17's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Poland
Posts: 15
Mateusz17 is on a distinguished road
Is it possible to load all patches (Serie A, Barclays Premier League, Primera Division and Bundesliga) to game. Are they compatible together or we have to use only one?

Mateusz17 is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2012, 08:31:PM   #84
X_RoussE_ManiA
Club Supporter
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 45
X_RoussE_ManiA is on a distinguished road
its easy possible with a cmp format from all leagues

X_RoussE_ManiA is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2012, 06:59:PM   #85
JohanCruyff
Youth Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 245
JohanCruyff is on a distinguished road
Khan: I need International kits... Like I said before, I don't install zdatas because my game crashes... Are they in one of the zdatas posted here? Thanks! Game works awesome.

JohanCruyff is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2012, 11:29:PM   #86
Kahn-Titan
Senior Squad
 
Kahn-Titan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Germany
Posts: 2,460
Kahn-Titan is on a distinguished road
so clearly in the zdatas, but which one? I can not say, but are to big.in the CMPS are all here


Last edited by Kahn-Titan; 18-03-2012 at 11:32:AM.
Kahn-Titan is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2012, 04:04:AM   #87
JohanCruyff
Youth Team
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 245
JohanCruyff is on a distinguished road
viele.in?? I don't understand, mate... CMP's are just for some leagues..I need the international kits..All of them are the FIFA originals (very old, now).

Can someone make a CMP with all the International Kits? Jus the Kit..Not rosters o anything...Just the National Teams kits...It would be very apreciated..

Thanks anyway, Khan. You are the best, my friend!

JohanCruyff is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2012, 01:21:PM   #88
LiverpoolFCChef
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2011
Location: Pune,India
Posts: 45
LiverpoolFCChef is on a distinguished road
Hey, Kahn-Titan, this patch is awesome
I have made an english version of the patch, can i post it here?
Also, try combining the patch with the NG-Graphics patch everyone,
I have already done that.

LiverpoolFCChef is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2012, 03:23:PM   #89
Kahn-Titan
Senior Squad
 
Kahn-Titan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Germany
Posts: 2,460
Kahn-Titan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by LiverpoolFCChef View Post
Hey, Kahn-Titan, this patch is awesome
I have made an english version of the patch, can i post it here?
Also, try combining the patch with the NG-Graphics patch everyone,
I have already done that.
Of course you can post the English version, Super.

But the NG graphics are included in the patch

Kahn-Titan is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2012, 04:27:PM   #90
LiverpoolFCChef
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2011
Location: Pune,India
Posts: 45
LiverpoolFCChef is on a distinguished road
Thanks 4 letting me post
Here is the link:

http://www.gamefront.com/files/21443096/eng.db

put it in XXX/FIFA 10/data/cmn/fe
replace, it is necessary


Last edited by LiverpoolFCChef; 18-03-2012 at 05:02:PM.
LiverpoolFCChef is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




Register to
remove these ads.



All times are GMT +1. The time now is 04:46:AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
You Rated this Thread: