• This is a reminder of 3 IMPORTANT RULES:

    1- External self-promotion websites or apps are NOT allowed here, like Discord/Twitter/Patreon/etc.

    2- Do NOT post in other languages. English-only.

    3- Crack/Warez/Piracy talk is NOT allowed.

    Breaking any of the above rules will result in your messages being deleted and you will be banned upon repetition.

    Please, stop by this thread SoccerGaming Forum Rules And Guidelines and make sure you read and understand our policies.

    Thank you!

Galatasaray Thread

diroix

Senior Squad
kulübün sitesinde basın toplantısının tam metnini vermişler, bide ribery nin 30 martta imzaladığı tüm alacaklarının ödendigi ibranamenin fotosunu koymuşlar..Sonuc olarak 10 milyon € + tazminat alacagız bu transferden :)


www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=289144

 

PI-AIR 17

Reserve Team
bizim ortega konusuna döndü...
ama korkmayin sizde bizim gibi paralarinizi alirsiniz....
fransizlar kazanacagina Türkler kazansin. bu sevmedigim galatasaray olsa bile :) .

ne demisler. gülme komsuna gelir basina. (ortega olayi)
 

theedor

Red Card - Life
Life Ban
...veya marseille geri adım atıp oyuncuyu bize geri verecek, veya iki kulüp oturup bir bonservis bedeli üzerinde anlaşcak :)
 

theedor

Red Card - Life
Life Ban
PI-AIR 17 said:
bizim ortega konusuna döndü...
ama korkmayin sizde bizim gibi paralarinizi alirsiniz....
fransizlar kazanacagina Türkler kazansin. bu sevmedigim galatasaray olsa bile :) .

ne demisler. gülme komsuna gelir basina. (ortega olayi)



o zaman için fb hakettiği tazminatı alamamıştı, sadece bonservis bedeli öyle bir davranışı affettirecek tazminat değildi
 

diroix

Senior Squad
ortega olayıyla bu farklı..ortega kactıktan hemen sonra baska bi takıma imza atmadı eger atsaydı ortegayı alan takıma cezalar gelicekti..simdi ise marseille bizim sözlesmeli futbolcuya bizim yönetimin haberi olmadan imza attırdıgı icin cok büyük cezalar alıcak..Galatasaray'a tazminat ödeyecek+avrupa kupalarına alınmayabilir+transfer yasagı gelebilir sözlesmeli oyuncunun aklını celdigi icin..yani marseille kendi kazdıgı kuyuya kendi düsücek..
 

PI-AIR 17

Reserve Team
theedor said:
...veya marseille geri adım atıp oyuncuyu bize geri verecek, veya iki kulüp oturup bir bonservis bedeli üzerinde anlaşcak :)

nasil yani....?
simdi ribery geri dönerse gercekten afedecekmisiniz....

ve bu arada.. ortega'Shifty istedigimiz parayi da aldik. hayatini'da kaydirdik. Fenerbahce'den Kacti, Hayati Kaydi :)
 

diroix

Senior Squad
ribery'i bidaha affetmicez tabiki..siz orteganın hayatını kararttınız bizde ribery'nin kini karartıcaz :lui:
 

TURK_1975

Reserve Team
Eger yonetimin salakligi yuzun'den Ribery yuvadan uctuysa, vay yonetimin basina gelenler. Yonetimin soyledikleri doruysa Marseila bize $10 milyon vermek zorunda kalacak. Tabi bi taraftar Ribery'i kabul etmeyecektir. Bir dusunun, bildikleri halde Marseila nasil bu tehlikeye girebilirler ki? Yani sonun'da buyuk cezalar alacaksi? Bence yonetimin salakligi yuzunden Riberyyi kaybettik.

Ribery'yi kaybettigimiz icin uzgunum. Yonetim degismesi lazim. Soyleyecek baska bir sey yok.
 

TURK_1975

Reserve Team
This is the latest news on Ribery case and if it is true, man oh man Marseile is in big big trouble just like their early days.

Here read it I got it from fanatik


Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Marsilya’ya imza atarak bütün camiayı şok eden Ribery hakkında FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı...

‘Bu kez duvara tosladılar’
“Galatasaray Kulübü hukuksal sorumluluklarını kesinlikle yerine getirmiştir. Dolayısıyla mukaveledeki şartları eksiksiz tamamladık. Ancak bizimle mukavele yapan menaceri dışında bir başka menacer ortaya çıktı. Bruno isimli bu yeni menacer onu Marsilya’ya götürüp, imza attırdı. İlk menaceri Bico dün (çarşamba) akşam Fransa TV1 kanalında yaptığı konuşmada, ‘Ribery’nin Galatasaray’la sözleşmesinin her şartı yerine getirilmiştir. Hatta bonservisi kulübünden peşin parayla alınmıştır. Marsilya bu defa duvara tosladı’ şeklinde bir açıklama yaptı...”

‘Marsilya’nın doğasında var’
“İşin esasında herkes ‘Marsilya kulübü aptal mı bu mukaveleyi yaptı!’ diye soruyor. Ben de onlara şunu söylüyorum; Marsilya’nın durumunu FIFA ve Fransa Futbol Federasyonu’nda inceleyin. Bir sürü ihtilafları var. Futbolcularla olan sözleşmeler, davalar... Üstelik şike yaptıkları gerekçesiyle şampiyonluğu iptal edilmiş bir kulübün böyle bir olaya karışması, onların kulüp yapısından dolayı son derece doğaldır! Bu olayın bir başka cephesi daha var. Marsilya’nın başına gelen Fernandez, biz Ribery’yi Metz’ten alırken, transfere şiddetle karşı çıktı...”

‘Duygu sömürüsü yaptılar’
“Bir bardaki olaya karışan Ribery’nin ‘Artık burada durmam’ demesi üzerine Metz kulübü onu bize verdi. Fernandez, Ribery’ye ‘Bugün git ama nereye gidersem gideyim, seni mutlaka alacağım’ dedi. Şimdi aklınca neyin intikamını alıyor bilmiyorum. Ribery çok temiz bir çocuk ama son derece saf. Eşinin anne ve babası Marsilya’da oturuyor. Hamile eşinin doğum tarihi de yaklaştıkça, Marsilya kulübü ve ortaya çıkan Bruno isimli menacer, duygu sömürüsü yaparak onları kandırmış. Ribery, Galatasaray Kulübü’ne dönerse, ‘Hoşgeldin’ der, olayı kapatırım...”

‘Belgeleri önüne sürerim’
“Ancak ‘Ben Türkiye’de oynamak istemiyorum’ diye dayatırsa, elimdeki belgeleri önüne sürerim, ‘10 milyon Euro getir, istediğin kulüpte oyna’ derim. Zorla güzellik olmaz. Böyle bir olay herkesin başına gelebilir. Hiç kimse beni ve yönetimimi daha doğrusu Galatasaray’ı ‘Para yoktu, Ribery kaçırıldı’ diye suçlamasın. Bu gibi olayları her kulüp yaşıyor. Hukuksal müracatlarımız dün resmen yapılmıştır. Aksi karar çıkacak diye de hiçbir endişem yok. Sonuç; Ribery Galatasaray Kulübü’nün malıdır, gelip oynar. Oynamak istemiyorum derse, 10 milyon Euro’yu getirir ve gider.”
 

TURK_1975

Reserve Team
Fenerbahce fans Marseille is after Alex, I think Fenerbahce should be very careful with that stupid club, they will try anything to get a player. It could be a rumor obviously but you never know, that’s what I thought about Ribery too.


Fransa'nın Marsilya Kulübü, Ribbery'ye imza attırıp Galatasaray camiasını şoka sokarken, gözünü Fenerbahçe'nin yıldızı Alex'e dikti.
17.06.2005


Fransa’nın önde gelen basın organlarından Le Parisien, Marsilya’nın yeni hedefinin Alex olduğunu yazdı. Gazete, “Oruma ve Ribbery’den sonra Marsilya tam gaz ilerliyor. Sırada Brezilyalı Alex var. Marsilyalılar, Fenerbahçeli Alex konusunda ısrarını sürdürmeye kararlı” yorumunu yaptı. Öte yandan tatili ülkesinde sürdüren Brezilyalı futbolcu, tedavisine de devam ediyor. Salonda doktor kontrolünde çalışan Alex’in hızla iyileştiği ve sezon başına yetişeceği öğrenildi.
 

theedor

Red Card - Life
Life Ban
bu biraz karakter meselesi, alex'in aynı tuzağa düşeceğini düşünmüyorum :)

pi-aircim benim söylemek istediğim, fenerbahçe ortega için sanırım ödediği bonservis bedeli civarında bir tazminat aldı.. kanımca "ben köyüme gidiyorum" deyip kaçan dünya çapında bir futbolcu için, ceza çok daha büyük olmalıydı.. onun için fenerbahce hakettiği tazminatı alamadı demiştim..
 
N

Ny8La8

Guest
Will they paint those new seats yellow and red too?

Looks good. Is the other acik side gonna look that way also?
 

theedor

Red Card - Life
Life Ban
Paulo Da Silva said:
didn't you guys get a new stadium already(the one that the CL Finals were held in)?


actually that stadium does not belong to Galatasaray.. it is a stadium made for Olympic Games, when istanbul was a candidate for 2008 olympics.. Galatasaray started using that stadium 2 years ago when they decided to completely renew their stadium, but thanks to our awkward board of directors, we never ever started building it for 2,5 years now..
 


Top