• This is a reminder of 3 IMPORTANT RULES:

    1- External self-promotion websites or apps are NOT allowed here, like Discord/Twitter/Patreon/etc.

    2- Do NOT post in other languages. English-only.

    3- Crack/Warez/Piracy talk is NOT allowed.

    Breaking any of the above rules will result in your messages being deleted and you will be banned upon repetition.

    Please, stop by this thread SoccerGaming Forum Rules And Guidelines and make sure you read and understand our policies.

    Thank you!

Galatasaray Thread

theedor

Red Card - Life
Life Ban
diroix said:
Yeaahhh ersun yanal finally resigned from our NT :rockman: :rockman: :lui:


I think ersun yanal is not officially resigned yet but he's very close to resignation/being sacked.. hope someone capable of reaching Turkey to world cup finals would be in charge on the next three matches.
 

serhat09

Youth Team
Where are you getting this news DIROUX!? This better not be another one of your stupid rumous man, its getting out of control.
 

theedor

Red Card - Life
Life Ban
news is currently on ntvmsnbc.com with the spot "ersun yanal yol ayırımda".. reporter says Levent Bicakci is keen to sack Ersun Yanal, but it is not official yet..

görücez bakalım.. söylentiler ayyuka çıkmıştı bu sefer gönderilmeye çok yakın
 

TURK_1975

Reserve Team
serhat09 said:
TURK_1975, its not that man. I was talking about rumours with diroux, you can see for youself. And out of nowhere I see this guy cussing out ReNoS's Turkish, for nothing, and then using Fenerbahce as a catalyst for his arguement. whaddahell? whatever. Check it yourself, i'm all about learning the Figo situation right now anway.

Ok man you are descent :ewan:
 

TURK_1975

Reserve Team
I hope Ersun Yalan resigns. I know there are lots of great TD in Turkiye. We had the easiest group and still strugling :kader:
 

Fener_Bahce

Reserve Team
our group was NOT easy...!

Ersun yanal resigning would be a disaster, turkey is in 1 of the hardest groups, if not the hardest group.
 

theedor

Red Card - Life
Life Ban
I agree I don't know what made him to say "the easiest group"... WE have one of the hardest groups in qualifiers, but we're capable of qualifying and ersun yanal didn't ever show the signs that he is capable to run a NT.. it is a huge different experience and we all got wrong from the beginning with putting ersun yanal in charge
 

diroix

Senior Squad

TURK_1975

Reserve Team
theedor said:
I agree I don't know what made him to say "the easiest group"... WE have one of the hardest groups in qualifiers, but we're capable of qualifying and ersun yanal didn't ever show the signs that he is capable to run a NT.. it is a huge different experience and we all got wrong from the beginning with putting ersun yanal in charge




Abi show me a team in our group that's a supper power. Just show me one and point that team to me. Greece ok they are the 2004 EURO champs but still they are not a supper power team like Italy, England.... Ukrain, ok when was the last time Ukraine qualified for the WC, have you seen Schevchenko play in an WC? Denmark tam disimize gore bir takim, man if we can't beat the rest by at least 5-0 then we don't deserve to qualify to the world cup.
 

Fener_Bahce

Reserve Team
man i'd rather have 1 big super power in my group than 3 strong teams, well unyanlar boktan futbol oynuyor confed kupasinda gorduk iste.

look at itlay's group, what a joke, our group is the hardest by far.
 

TURK_1975

Reserve Team
Latest on Ribery, what ever he said which is all bull****.

In this point on I hope Marseille pays us 10 million, but I wish he stayed cause he would of been a bigger asset to us. He was unstopable on his first few matches but the Turkish defenders stoped him with some kiss a ss tackles which they got away without any bookings. Hagi got scared and pulled him off the line-up so he would not get injured.


Çok üzülüyormuş...
Olaylı bir şekilde Marsilya'ya 4 yıllık imza atan Ribery, transfer sürecinde yaşadıkların anlattı

Parasını alamadığı ve kulübe artık güvenmediği için Galatasaray’Shifty ayrıldığı söyleyen Fransız futbolcu, "kulüpten alacağım yoktur" belgesini imzaladığı sırada menajerinin olmadığını ve kendi dilinde olmayan bu kağıdı anlamadan imzaladığını söyledi. Ribery, "Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler" dedi.

Fransız yıldız, "Galatasaray’la aramda hiçbir ilişki kalmadı" derken, sarı-kırmızılı kulübün kendisine ödeme yapmakta geç kaldığını söyledi.

"BİR KEZ PARA ALDIM"

Genç futbolcu, "13 Haziran’da kontratımı feshettikten bir gün sonra Galatasaray 307 bin Euro’luk ödeme yaptı. Ama çok geçti. Artık mesele FIFA, Marsiya ve Galatasaray arasında" dedi.

Ribery, "Galatasaray’a geldiğimden beri sadece bir kez para aldım. Şubat ayında transfer peşinatımın küçük bir bölümünü aldım. Sezon sonuna kadar başka para almadım. Ne maaş ne de başka prim. Galatasaray Kulübü’nde pek çok sorun var" dedi.

"TEHDİT EDİLDİM"

"Galatasaray yönetiminden Bülent Tulun ve Haim Fresco, altı aydan beri birlikte çalışmadığım menajer John Bico’yla beraber evime geldiler" diyen Fransız futbolcu şöyle devam etti:

"Ailemin evine geldiler ama konuşmak istemedim. Bundan sonra menajerimle ya da kulübümle görüşmelerini söyledim. Bico konuşmak için evin camına vurdu ve kapıyı açmazsam arabamı bir beyzbol sopasıyla mahvedeceğini söyledi. Arabamın yanındaydılar. Avukatıma Shiftyıştım. Bana hiçbir şey yapmamamı söyledi. Jandarmayı çağırdım ve onları şikayet ettim" dedi.

Ribery, jandarmaya verdiği şikayet dilekçesinin de elinde olduğunu belirtti.

"BİRAZ ÜÇKAĞITÇILIK YAPTILAR"

Ribery 30 Mart tarihinde imzaladığı Galatasaray’Shifty alacağım yoktur belgesiyle ilgili olarak da şunları söyledi: "İmzaladığım dönemde menajerim yoktu. Bico’yla yollarımızı ayırmıştık. Bu konunun yasal prosedürü hakkında hiçbir bilgim yoktu. Bana iyi Fransızca konuşan bir yönetici bu kağıdı imzalayabileceğimi söyledi. Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar. Onlara güveniyordum ama yalan söylediler. Yalnızdım, menajerim yoktu. Profesyonel çevreye yeni alışıyorum. Aynı kağıdı Song’a da imzalatmak istediler ama tecrübeli olduğu için kabul etmedi. Song yedi ay para almadan oynadı."

"KALMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

Galatasaray’Shifty ayrılmasının tek nedeninin para olmadığının da altını çizen Ribery, "Güvenimin sarsılması ve yalanlar da ayrılmamda etkiliydi. Marsilya’ya imza atmadan önce Galatasaray’da kalmak için elimden geleni yaptım. Menajerim dört defa mektup yolladı, faks çekti. Pek çok toplantı oldu ama sonuç çıkmadı. Para ödenmemesine rağmen sahada elimizden geleni yapıp terimizin son damlasına kadar taraftar ve kulüp için oynadık. Ama böyle devam edemezdim" dedi.

"AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Yaşananlara karşın Türkiye’de oynamış olmaktan mutlu olduğunu da dile getiren Fransız futbolcu, "Türkiye’de oynamaktan ve taraftarı tanımaktan memnun oldum. İnsanlar ülkelerini ve kulüplerini temsil ediyorlar. Futbol için yaşıyorlar ve beni benimsediler. Bundan çok memnunum. Ailelerinden biriymişim gibi gördüler. Beni "ferrari" diye çağırmalarından çok mutluyum. Böyle bir kulüpten ayrıldığım için çok üzülüyorum. İstanbul’daki insanları hep güzel hatırlayacağım" şeklinde konuştu.
 

theedor

Red Card - Life
Life Ban
It's a kind of group that all turkish-danish-greek and ukranian people alltogether are thinking "hmm yes we MUST qualify for the world cup otherwise it would be dissappointing".... so that makes this group tough in my opinion :)
 

diroix

Senior Squad
Turkey is the only team who could't scored against Greece in our group..Even Kazakhstan scored against them..
 


Top