1. We have just migrated to Xenforo forum platform. Few things to remember:
    - You will need to reset your password in order to login. Reset your pass here: Click here. Be sure to check SPAM folder!
    - Avatars were not migrated. You will need to upload your new avatar

    Regards,
    Soccer Gaming Admin

Kits Related Questions and Answers Thread - FAQ's

Discussion in 'FIFA 16 Kits Forum' started by regularcat, Sep 11, 2015.

  1. kaleb

    kaleb Club Supporter

    Joined:
    May 17, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mxico D. F. Mexico
    Because Ariel use Rev Mod 14. You need to make the changes in the CM14, save all, and then in sceneassets\kit cut and paste in sceneassets\k16
     
  2. Linki_20

    Linki_20 Club Supporter

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    9
    Uhm guys why does CM16 crash when I import my kit and want to show it as a preview?
     
  3. pao4ever

    pao4ever Starting XI

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    4,224
    Likes Received:
    209
    Location:
    Greece
    Sometimes, it does. Happens if the image's layer is locked. Just import the kit, save, exit, reopen and then preview it
     
    marcas likes this.
  4. Arkanleserbe

    Arkanleserbe Club Supporter

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
  5. Tavadi

    Tavadi Starting XI

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    2,990
    Likes Received:
    17
    Location:
    Geo-ruS
    delete in the kitoverlay drawing of the Chinese league id
     
  6. Arkanleserbe

    Arkanleserbe Club Supporter

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    I don't know how proced. Because in the cration master i never choose a chinese league or chinese team and i don"t see any id on the created team which correspond to china.
     
  7. marcas

    marcas Youth Team

    Joined:
    Feb 6, 2016
    Messages:
    487
    Likes Received:
    76
    Location:
    Sweden
    Well you clearly have something else installed or leftovers from a previous mod. Disregard CM and look into your FIFA folder "physically". There must be an overlay that needs to be removed.
     
  8. ovide

    ovide Club Supporter

    Joined:
    Nov 5, 2016
    Messages:
    183
    Likes Received:
    25
    help please, why third kit have that colour of number
    I´ve have tried via rm, via cm and nothing
    what happens
    problem.jpg
     
  9. Spidercyb

    Spidercyb Senior Squad

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    1,850
    Likes Received:
    1
    Location:
    Chile
     
  10. ovide

    ovide Club Supporter

    Joined:
    Nov 5, 2016
    Messages:
    183
    Likes Received:
    25
    can anyone make the fourth digital kits launched by ea for juvents, manchester utd, real madrid and bayern munchen please
     
  11. ovide

    ovide Club Supporter

    Joined:
    Nov 5, 2016
    Messages:
    183
    Likes Received:
    25
      

Share This Page