[Official Thread] Creation Master 12

Discussion in 'FIFA 12 Mods Forum' started by Outsider 87, Jan 5, 2012.

  1. Dank

    Dank Club Supporter

    Joined:
    Sep 26, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    I tried running it threw Windows compatibility(if that means anything i am sorta new to this) :D
    windows vista
    windows xp
    didnt work with admin or anything else either...
     
  2. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    Not gonna work....Bad programmed for 64 Bit maybe?
     
  3. Jackass86

    Jackass86 Youth Team

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    498
    Likes Received:
    0
    Location:
    Murmansk Russia
    Nope, I have Win 7 64x installed!
     
  4. Piotr1294

    Piotr1294 Club Supporter

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I installed CM12 Beta 2 and I have error 10000 Unable to open main database file
    [​IMG]
     
  5. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    Are you serious bro? .....I tried so many things. about 10-15 different steps...Registry Edit,Install Dir,Reinstall,Restart,Install BETA 2,Got net.framework 1.3.5 or higher.installed the fix. and stay at fifa-master for couple hours still don't get any other solution.

    How did you manage to get it work?
     
  6. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    :browsmiley::browsmiley::browsmiley::browsmiley:
    Some How... IT"S WORKING RIGHT NOW!..Alright here is what i did.reinstall( i did it last time not working) i notice when i arrange the CM12 files to different place and put them back.i open CM12 app it show CM11 and crash.so i reinstall it's working NOW!

    EDIT : Cannot find the following file in a zdata archive. Remember to load it or it will appear as a missing texture in the game.
    data/sceneassets/heads/eyes_193080_0_textures.rx3 how do i change De Gea's face?
     
  7. Jackass86

    Jackass86 Youth Team

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    498
    Likes Received:
    0
    Location:
    Murmansk Russia
    congrats, dude))
     
  8. AhMeD_ShEvA

    AhMeD_ShEvA Reserve Team Red Card

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    844
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cairo
    guys i have this error :

    Error: 10004

    Unable to retrieve information from the registry. Probably the game is not installed properly.

    can any one tell me how to deal with that ??

    and i noticed sth strange i ont have db files in my fifa 12 version !!!!!
    i searched for them and i couldn't find any !!
     
  9. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    I heard someone said you need to extract them from data0
     
  10. Fadl23

    Fadl23 Club Supporter

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Same problem here!!
     
  11. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    Hey how do you change the face again? when i change . the head is gone in game LOL
     
  12. AhMeD_ShEvA

    AhMeD_ShEvA Reserve Team Red Card

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    844
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cairo
    i couldnt find it man ??!!
     
  13. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    Are you sure? i use Dragon UnPacker and i found there is a db file.
     
  14. IVINIVIN

    IVINIVIN Senior Squad

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gods Own Country, Kerala, India.
    For some strange reasons, the hairs of the players that I made are all white. Posting pics. Does all have this problem..?? Or is it just me..?? And I dont see a 'hair only' importing section in face column. I meant, there's alpha hair, eyes, face texture, but no hair. Why?
     
  15. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    i can't look at your pictues...
     
  16. kimonos

    kimonos Reserve Team

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    556
    Likes Received:
    14
    Same here
     
  17. IVINIVIN

    IVINIVIN Senior Squad

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gods Own Country, Kerala, India.
    Why? Just right click on them and click open in a new tab. Thats easy.
     
  18. murilocrs

    murilocrs Starting XI

    Joined:
    Jan 20, 2005
    Messages:
    4,653
    Likes Received:
    10
    Location:
    Corinthians, Brazil
    Someone can help me with error 10003: Unable to open the fifa.fat file
    Please!
     
  19. jeffboon97

    jeffboon97 Reserve Team

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Location:
    Old Trafford
    upload to imageshack and post the forum link....
     
  20. Piotr1294

    Piotr1294 Club Supporter

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I can't save CM 12 because show me error [​IMG]
     
      

Share This Page