Problem in creation centre ( some kits are black and it crashes )

Discussion in '2006 FIFA World Cup Forum' started by kolleberga, Jul 4, 2006.

  1. kolleberga

    kolleberga Club Supporter

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    48
    Likes Received:
    5
    I have installed a lot of kits using the WC KW 3.0 .
    The kits are all working when i play a match but when i go into the creation centre and try to switch teams for a player that i want to make the game crashes. I doesnt crash if i select a team where i have installed a kit for but when i for example go to new sealand the kit looks a little bit black and silver and then crashes.
    I also tried these nations where i didnt installed a kit for in quickmatch and then they did work. Can anybody help me >>>????

    One more questions. Did anybody have problems with Figos kit of Brasil ?

    Thanx for your great work by the way Figo.
     
  2. Jokke90

    Jokke90 Club Supporter

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Where did you get that Creation Centre? :junior:
     
  3. kolleberga

    kolleberga Club Supporter

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    48
    Likes Received:
    5
    kolleberga

    I mean just when i create a player in fifa wc 06. When i am switching between the teams that he plays for ,the pc crashes (when i select a team where i didnt download a kit for). These kist are a bit black and silver ass well.
     
  4. Jokke90

    Jokke90 Club Supporter

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Ok.
    I don't know any reason. :-puke:
    My kits work perfectly. :bob:

    I can't unfortunately help you. (:/)
     
      

Share This Page