Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 13 Forum > FIFA 13 PC Editing Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 114 votes, 4.56 average. Display Modes
Old 11-12-2012, 08:30:PM   #404
SC_Fahad
Reserve Team
 
SC_Fahad's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 592
SC_Fahad is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by barrie53 View Post
Yes it is possible to clone kits in CM13, however like always there is a price to pay. Namely any saved careers will no longer work.
Saved careers will work as long as you 'remove' what you just done, like I removed my kit and my save is working fine
__________________
http://www.soccergaming.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=171992&dateline=13548  86219

MY FIFA 14 MINIFACE THREAD
SC_Fahad is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2012, 08:39:PM   #405
barrie53
Youth Team
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 123
barrie53 is on a distinguished road
Clone Kits

Quote:
Originally Posted by SC_Fahad View Post
Saved careers will work as long as you 'remove' what you just done, like I removed my kit and my save is working fine
Hi,
I backed up my DB before cloning to see if it would cock up career mode and it did. But no problem just copied DB back in and all is well. The safest way at the moment is to add kits via Rev Mod. I Have put all the missing GK for the lower english leagues and it works well and does corrupt your saved career.
Barrie
barrie53 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 11:29:AM   #406
root4rulez
Reserve Team
 
root4rulez's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 501
root4rulez is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to root4rulez
where in data is located small country flags, with cm, i can't import small flags?

Edit: i found that is in data0.big

Last edited by root4rulez; 12-12-2012 at 01:54:PM.
root4rulez is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 12:05:PM   #407
Irriducibile
Reserve Team
 
Irriducibile's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Zürich
Posts: 525
Irriducibile is on a distinguished road
How can I assign kits to a created team?? When I create a team and then go to 'Kits', the team is just not there in the list! And yes, I did save my progress.
Irriducibile is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 01:39:PM   #408
chrizzlybaer
Club Supporter
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
chrizzlybaer is on a distinguished road
@ SC_Fahad, thank you very much for your very detail explanation. You helped me a lot with that.
But sadly, it doesn't work for me.
I can replace the GK Kit for Napoli, i can assign the third kit for Napoli. But in game the third kit looks always like the second kit. Also a fourth kit,etc. I tried to replace and to add a fourth kit to another team than Napoli, as you described it. And it's working. But not for Napoli. May be the problem is the Uptade from EA. I will try it tonight by reinstalling FIFA 13 without the update. I hope it will work.

By the way, a very helpfull and fantastic communty here. Absolute great.

Greetings
chrizzlybaer is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 02:10:PM   #409
nabo78
Starting XI
 
nabo78's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2,674
nabo78 has a spectacular aura aboutnabo78 has a spectacular aura about
Quote:
Originally Posted by chrizzlybaer View Post
@ SC_Fahad, thank you very much for your very detail explanation. You helped me a lot with that.
But sadly, it doesn't work for me.
I can replace the GK Kit for Napoli, i can assign the third kit for Napoli. But in game the third kit looks always like the second kit. Also a fourth kit,etc. I tried to replace and to add a fourth kit to another team than Napoli, as you described it. And it's working. But not for Napoli. May be the problem is the Uptade from EA. I will try it tonight by reinstalling FIFA 13 without the update. I hope it will work.

By the way, a very helpfull and fantastic communty here. Absolute great.

Greetings
It's definetely caused by EA Updates
nabo78 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2012, 01:21:AM   #410
B2y
Reserve Team
 
Join Date: Apr 2005
Location: Saudi Arabia
Posts: 685
B2y is an unknown quantity at this point
how can i get back the mini faces pic for players.
B2y is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2012, 09:17:AM   #411
SC_Fahad
Reserve Team
 
SC_Fahad's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 592
SC_Fahad is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by nabo78 View Post
It's definetely caused by EA Updates
+1
And yeah I'm trying to inject things in your db. i'll send it over later.
__________________
http://www.soccergaming.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=171992&dateline=13548  86219

MY FIFA 14 MINIFACE THREAD
SC_Fahad is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2012, 01:49:PM   #412
Fulham
Club Supporter
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 80
Fulham is on a distinguished road
Unable to open gui file. Some pictures will not be available
please help what to do to remove this problem?
Fulham is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2012, 02:34:PM   #413
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,404
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
Quote:
Originally Posted by Fulham View Post
Unable to open gui file. Some pictures will not be available
please help what to do to remove this problem?
You check the box marked Do Not Show This Message Again.
bangus is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2012, 04:13:PM   #414
Dav04
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 19
Dav04 is on a distinguished road
There is a bug in minikit window because no kit can see. Thanks in advance.
Dav04 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2012, 06:53:PM   #415
SC_Fahad
Reserve Team
 
SC_Fahad's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 592
SC_Fahad is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Dav04 View Post
There is a bug in minikit window because no kit can see. Thanks in advance.
That's not a bug. fifa13 is different than fifa12.
__________________
http://www.soccergaming.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=171992&dateline=13548  86219

MY FIFA 14 MINIFACE THREAD
SC_Fahad is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2012, 08:22:PM   #416
Irriducibile
Reserve Team
 
Irriducibile's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Zürich
Posts: 525
Irriducibile is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Irriducibile View Post
How can I assign kits to a created team?? When I create a team and then go to 'Kits', the team is just not there in the list! And yes, I did save my progress.
Actually, I just noticed that created teams don't even appear in my game. Weird.
Irriducibile is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 09:04:PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
You Rated this Thread: