• This is a reminder of 3 IMPORTANT RULES:

    1- External self-promotion websites or apps are NOT allowed here, like Discord/Twitter/Patreon/etc.

    2- Do NOT post in other languages. English-only.

    3- Crack/Warez/Piracy talk is NOT allowed.

    Breaking any of the above rules will result in your messages being deleted and you will be banned upon repetition.

    Please, stop by this thread SoccerGaming Forum Rules And Guidelines and make sure you read and understand our policies.

    Thank you!

FC STEAUA BUCHAREST Thread [2005-2006]

$teauA

Superstar
Hahahahaha they came back and tied it at 4 and then Sportul scored again :rofl: :rofl: :rofl:

A win against Rapid tomorrow would almost make up for the tragic Thursday loss.
 

theo

VII
Para vs Cernat

Steaua este pe cale să se despartă de mijlocaşul Sorin Paraschiv, care ar putea pleca în vară la Dinamo Kiev. Stelistul a fost monitorizat de ucraineni la partidele din Cupa UEFA şi emisarii lor au întrat în discuţii cu oficialii români, schiţînd detaliile transferului.

Asfel, Paraschiv va ajunge la Dinamo Kiev la schimb cu Florin Cernat. Pe deasupra, clubul din Ghencea va primi şi 800.000 de dolari. Cernat este în dizgraţie la clubul din Ucraina, Demianenko mizînd foarte rar pe el. Este dorit însă la Steaua de Mihai Stoica, cel care l-a lansat în fotbal la Galaţi, dar şi de către patronul Gigi Becali. "După meciul de la Middlesbrough mi-am dat seama că ne mai trebuie măcar un jucător dintr-ăsta, tehnic, care să ia mingea, să facă ce ştie cu ea, dar să o şi bage în poartă", a declarat patronul stelist, descrierea sa vizîndu-l pe Cernat.

Chiar la derby-ul din această seară, Steaua - Rapid, impresarul Arcadie Zaporojanu, care intermediază mai toate transferurile de jucători români în spaţiul ex-sovietic, va fi în tribuna stadionului "Lia Manoliu". El va veni împreună cu nişte reprezentanţi ai lui Dinamo Kiev, care îl vor urmări în principal pe Paraschiv.

Şi Ogăraru va pleca

Paraschiv nu este singurul jucător de care Steaua se va despărţi după terminarea sezonului. Şi fundaşul dreapta George Ogăraru este ca şi transferat, el urmînd să ajungă în prima ligă franceză, la Toulouse. Ogăraru, 26 de ani, s-a mai aflat aproape de pleca din Ghencea şi în iarnă, atunci cînd s-a vorbit de interesul lui Villarreal, dar şi de al unor echipe din Germania, însă preţul cerut pe el de Gigi Becali, 1,5 milioane de euro, a blocat tranzacţia.



500 de mii de dolari este salariul anual al lui Cernat la Dinamo Kiev

100 de mii de dolari cîştigă anual din contract Paraschiv la Steaua

6 ani este perioada pe care Paraschiv a petrecut-o la echipa de seniori a Stelei, debutînd în Divizia A pe 5 mai 2000, într-un meci Extensiv - Steaua 0-3, el jucînd pe prima scenă doar la formaţia din Ghencea

3 trofee a cucerit Paraschiv la Steaua, de două ori titlul de campion (2001 şi 2005) şi Supercupa României (2002)
 

adialex

Reserve Team
Carlos must go , I can't remember one keeper playing so badly, basiccaly Steaua conceded 6 goals in 90 minutes,all by his fault

GO BACK WHERE YOU CAME !!!!!!!!!!!!!! :kader: :kader: :kader: :kader: :kader: :kader: :kader:
 

$teauA

Superstar
adialex said:
Carlos must go , I can't remember one keeper playing so badly, basiccaly Steaua conceded 6 goals in 90 minutes,all by his fault

GO BACK WHERE YOU CAME !!!!!!!!!!!!!! :kader: :kader: :kader: :kader: :kader: :kader: :kader:

ba parca tu erai dinamovist...
 

theo

VII
$teauA said:
ba parca tu erai dinamovist...
(H)!!!!!
It would be good if we'd get 1 point from this match, that's the max we can still hope for. We'll still be champions anyway.
 

adialex

Reserve Team
$teauA said:
ba parca tu erai dinamovist...

poate ti se pare ciudat dar am fost stelist de mic pana cand m-am mutat la bunici la 13-14 ani,acolo la bloc erau niste baeti toti dinamovisti si m-au convins sa ma duc cu ei pe stadioane la dinamo, toti erau dinamovisti nu puteam sa nu ma integrez in peisaj, dar in sufletul meu mereu am fost stelist chiar daca mi-era rusine sa recunosc printre prieteni, la mine in camera am avut mereu un poster cu Steaua . Pare amuzant dar e adevarat. Am plans si-am suferit mai mult ca oricand joi dupa ce s-a intamplat, v-am urmarit mereu aici pe forum la sectiunea Steaua dar joi n-am mai putut sa ma abtin si-am postat ce aveam pe suflet :rolleyes:
 

adialex

Reserve Team
de cand a venit Carlos la Steaua am avut o presimtire ca e ceva ciudat cu baiatu asta si parca imi parerea rau ca l-am dat pe Tudor, acum cea mai buna varianta pt portar este Hutan de la FC Vaslui, portaru nationale de tineret care a venit de la Sherif Tiraspol, parerea mea, carlos trebuie sa plece ne ingroapa de vii..
 

$teauA

Superstar
adialex said:
dar in sufletul meu mereu am fost stelist chiar daca mi-era rusine sa recunosc printre prieteni

you are a weak person and that's the lamest story I ever heard. Now leave.
 

$teauA

Superstar
adialex said:
mi-era rusine pt ca toti erau dinamovisti care parte n-o intelegi?

The fact is that you were ashamed to tell everyone that you were a "steaua fan" because all your other "friends" were dinamo fans, which is a good reason in itself for you to be executed. Now leave.
 

`chaOs

Youth Team
Carlos is a good keeper and if he passes this hard time and he will face the tensions and the suporters he will end up a world class player. He got the skills but i don't see anybody suporting him. The last 2 games can ruin a gk career. I hope for him to come back in a good shape and be like he was in the Otelu and Betis games....and like when he left Boavista..

Adriane zi ma ca-ti fac eu o "sectiune" pt dinamo ... haipa
 

$teauA

Superstar
0-0 at HT against Pandurii so far grrrrrrr, we clearly dominated the first half but couldn't score. Carlos and Bostina on the bench, I have a feeling Becali had a say in this.

We started like this:

-------------------Cernea-------------------

Balan--------Baciu------Ghionea--------Nesu

-------------------Radoi--------------------

Nicolita------------Lovin-----------Cristocea

-------------Iacob------Dica---------------


Why does Oli insist on starting Iacob when he clearly is not back to full fitness?
 

theo

VII
Yup, we played really good in the first half. Hopefully the goals will start coming.
And I think Oli insists with Victoras just because he wants him to get as much playing time as he can get. Not sure if it's a good move though. Anyway, Cristea didn't take the oportunity to shine a bit during Iacob's absence.
 

$teauA

Superstar
It's like Oli is reading the forums or something. 8 minutes into the second half he sends Oprita in for Iacob.
 

theo

VII
:D!
Some months ago I thought TV Sport (don't know if you know the channel, it's like 2 years old, sorry if you do) followed some forums. Somebody opened a thread about a major injury of a player or posted a transfer rumour and on the next hour it was on the channel's news bar :D.
 


Top