• This is a reminder of 3 IMPORTANT RULES:

    1- External self-promotion websites or apps are NOT allowed here, like Discord/Twitter/Patreon/etc.

    2- Do NOT post in other languages. English-only.

    3- Crack/Warez/Piracy talk is NOT allowed.

    Breaking any of the above rules will result in your messages being deleted and you will be banned upon repetition.

    Please, stop by this thread SoccerGaming Forum Rules And Guidelines and make sure you read and understand our policies.

    Thank you!

Romanian Liga 1 Thread [2006/2007]

theo

VII
Rapid are on the 10th place, though with a match less. Their hopes for the championship are lost...


A si sa-mi bp in ea Jandarmerie, 2 suporteri au ajuns sa fie impuscati de catre jandarmi in spate, adica atunci cand se retrageau. Deja unii ultrasi se organizeaza pt. a da in judecata Jandarmeria, si au sanse mari sa castige. De asemenea se vor face proteste cu privinta la accesul oamenilor in negru in incinta stadioanelor la meciuri. Suporterii au fost batuti chiar si la strazi distanta de stadion, au fost pana si 'intampinati' cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, asa ceva e inadmisibil. Uitati toata povestea aici, relatata de cei care au participat la meci:


21-09-2006
Comunicat FCSTEAUA.RO
Legat de evenimentele deosebit de grave petrecute la meciul Dinamo - Steaua din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, www.fcsteaua.ro face următoarele precizări:

- în minutul 70 , cu concursul implicit al clubului organizator FC Dinamo Bucureşti 1948 şi al forţelor de ordine care le-au permis accesul, doi suporteri dinamovişti au pătruns pe pista stadionului şi au smuls de pe gardul din dreptul peluzei steliste un steag al uneia dintre grupările Peluzei Nord. Suporterii stelişti au reacţionat escaladând gardul despărţitor pentru recuperarea steagului, moment în care forţele de ordine au recurs prima oară la gazele lacrimogene, într-o încercare disproporţionată de restabilire a ordinii în sectorul rezervat galeriei steliste.

- în panica iscată ca urmare a intervenţiei brutale şi iresponsabile a jandarmilor, reacţia suporterilor s-a limitat la a arunca înspre aceştia cu beţele de plastic provenind de la steaguri precum şi - în cazuri izolate !- cu bucăţi de scaune. În acest moment însă majoritatea suporterilor stelişti se refugiase pe ultimele rânduri ale peluzei, între aceştia si cordonul de jandarmi existând cel puţin 20 de metri, inclusiv gardul despărţitor. Spre stupefacţia generală, din motive inexplicabile, jandarmii au considerat de cuviinţa să recurgă la puştile cu alice din dotare, 2 SUPORTERI FIIND ÎMPUŞCAŢI ÎN SPATE deşi se aflau în peluză, cu mâinile goale. Revoltator este faptul ca au fost impuscat din spate cand se retrageau, in conditiile in care legea in virtutea careia jandarmeria face uz de gloante precizeaza ca acestea se pot folosi doar daca viatza jandarmului este in pericol. Ulterior, deşi li s-au arătat rănile suferite, jandarmii NU LE-AU PERMIS CELOR DOI SUPORTERI SĂ PĂRĂSEASCĂ PELUZA PENTRU A OBŢINE ÎNGRJIRI MEDICALE, mai mult, fiind ameninţati explicit de către colonelul Georgescu cu reacţii mult mai dure din partea forţelor de ordine.

- în următoarele 20 de minute, pâna la sfârşitul meciului, suporterii stelişti au fost agresaţi în mod repetat cu jeturi de gaze lacrimogene, deşi au continuat să păstreze o distanţa de câţiva metri faţă de gardul desparţitor. Jandarmii au recurs la cel puţin 5 astfel de rafale, în pofida faptului că reacţia suporterilor (în afară de cea verbală) era una care nu justifica în niciun fel astfel de măsuri !

- în tot acest timp, cei 1200 de suporteri stelişti prezenţi la joc s-au aflat într-un spaţiu închis pe care nu l-au putut părasi şi în care au fost prinşi de multe ori între rafalele de gaze lacrimogene. Sute de persoane (bărbaţi şi femei) au suferit de pe urma acestor gaze afecţiuni respiratorii, unii având reacţii de vomă sau de blocaj respirator. Cei câtiva suporteri care au reuşit să părăsească stadionul (sărind de la o înălţime de peste 4 metri în spatele peluzei) au fost bătuţi în afara complexului de către jandarmi.

- la ieşirea de pe stadion, suporterii stelişti au trecut printr-un cordon format din SUTE DE JANDARMI. Aceştia din urmă ne-au întampinat tăcuţi, singura reacţie a unora dintre ei pe moment fiind să ne scuipe (!?!?). În tot acest timp, reacţia suporterilor stelişti a fost doar verbală, scandându-se "Criminalilor ! Asasinilor !"

- la intrarea pe Bd. Ştefan cel Mare s-a creat o busculadă, cordonul de jandarmi fiind spart. Până la intersecţia cu strada Polona, forţele de ordine au refăcut cordonul, moment în care a început măcelul, pregătit cu minuţiozitate de către Jandarmerie.

- jandarmii au creat o busculadă începând să lovească suporterii aflaţi în spatele cordonului. Au lovit făra a discerne în absolut orice persoană le-a ieşit în cale, bărbat sau femeie, în picioare sau căzut la pământ. Efectul busculadei a fost călcarea în picioare a peste o sută de suporteri. Aceasta s-a datorat şi faptului că în aceste momente jandarmii din faţa coloanei au făcut un baraj care nu le-a permis suporterilor să se deplaseze spre Piaţa Victoriei. S-a creat un perimetru închis, delimitat de cordoanele de jandarmi, în care aceştia au început să lovească cu bastoanele şi cu pumnii şi picioarele orice au întâlnit in cale. De câteva ori, deşi mulţimea nu avea unde să se disperseze (!!), jandarmii din faţă au recurs la gaze lacrimogene.

- pe parcursul acestor evenimente, zeci de suporteri au fost descălţaţi accidental (intersecţia dintre Bd. Ştefan cel Mare şi Calea Dorobanţi stând mărturie în acest sens), alţii s-au refugiat pe străduţele laterale, prin scări de blocuri sau prin curţile din vecinătate. Unii au povestit că s-au ascuns sub maşinile parcate pe bulevard. Cei mai mulţi însa au continuat să fie alergaţi şi bătuţi pâna în Piaţa Victoriei.

- câteva zeci de persoane au fost reţinute şi duse în dubele Jandarmeriei. Nu ştim Shifty*ic de soarta lor, însa ne este clară reacţia jandarmilor în acele locuri sinistre, ferite de ochii cetăţenilor - secţiile de poliţie.

- târziu în noapte zeci de suporteri ne-am întâlnit la Spitalul de Urgenţă din Calea Floreasca. Sub ochii reprezentanţilor mass-media au apărut cei doi suporteri împuşcaţi, precum şi alte câteva zeci de persoane care suferiseră răni, vizibile sau mai puţin vizibile.

Mulţi suporteri au ales însă să nu apeleze la serviciile medicale. Un număr mai mic a ajuns la Spitalul Universitar Bucuresti.
La toate aceste fapte au luat parte redactorii www.fcsteaua.ro, semnatarii de mai jos ai acestui comunicat. Considerăm că este datoria noastră morală faţă de suporterii stelişti dar şi fată de toţi cei care, mai devreme sau mai târziu, vor intra în contact cu forţele Jandarmeriei Române să CUNOASCĂ RISCURILE INCREDIBILE LA CARE SE EXPUN prin simpla aflare într-un perimetru aflat sub "paza si protecţia" oamenilor în negru.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a acţiona în justiţie Ministerul de Interne şi Jandarmeria Română, convinşi că demersul nostru juridic este unul întemeiat, în încercarea de a stopa aceste abuzuri ale forţelor de ordine care ne aduc aminte, prin amploare şi brutalitate, de ultimele zvâcniri ale aparatului de represiune comunist din zilele fierbinţi ale Revoluţiei din 1989.

În încheiere, am dori să adresăm câteva întrebări reprezentanţilor Jandarmeriei :

1. Cu ce scop au fost folosite rafalele succesive de gaze lacrimogene în timpul meciului, când cei peste 1000 de suporteri stelişti se aflau într-un spaţiu închis, fără posibilitatea de a intra în contact cu forţele de ordine ?
2. Cu ce drept s-a ajuns să se tragă cu focuri de arma în suporterii aflaţi cu mâinile goale pe stadioane ?
3. Care au fost motivele pentru care suporterii stelişti au fost bătuţi cu bestialitate în afara complexului sportiv Dinamo ?
4. De ce nu li s-a permis suporterilor împuşcaţi să primească îngrjiri medicale în timpul partidei ?
5. Câti suporteri stelişti au fost reţinuţi de către forţele de ordine şi care este soarta lor ?
6. Care este articolul de lege care reglementează RĂZBUNAREA ca o modalitate legitimă de a reacţiona a forţelor de ordine ?
7. Cât de departe veţi mai merge ?

Pentru abuzurile inimaginabile săvârşite de forţele de ordine sub directa sa comandă, cerem revocarea din funcţie a colonelului Georgescu Daniel !

Redactorii FCSTEAUA.RO prezenţi la meci:

Ovidiu Bold
Adrian Constantin
Alex Anghel
Tiberiu Florea
George Stan
Adrian Păcurar
_______________________


MM Stoica: "Trebuie sa vedem jandarmi in puscarie"

Mihai Stoica s-a referit la modul in care suporterii Stelei au fost tratati in timpul meciului cu Dinamo si dupa terminarea acestuia. "Vreau ca suporterii Stelei să fie lăsaţi în pace. Nu trebuia ca după meci să existe o organizare a jandarmilor demnă de Piaţa Universităţii, cu suporteri scoşi din taxi şi bătuţi în ultimul hal. Vom face o verificare, există zvonuri că un suporter deja nu mai există printre noi.

Cum pot justifica jandarmii că femeile au ajuns în spital? Cine le dă dreptul acestor animale să facă asta? Trebuie să vedem jandarmi în puşcărie. S-a dat în noi cum nu s-a mai văzut. De ce nu s-a procedat ca de fiecare dată, ca suporterii să stea pe stadion 20 de minute? Acum i-au ţinut 50 de minute, timp destul pentru aceşti ucigaşi să se regrupeze şi să bată, să tragă. Există mărturii care m-au oripilat. A fost o acţiune premeditată. Este inadmisibil să se ajungă să se tragă în plin centru al Capitalei", a rabufnit MM.

MM Stoica: "Vreau sa vad daca ma impusca si pe mine"

Managerul Stelei, Mihai Stoica, consideră reacţia jandarmilor ca fiind aproape de un genocid. "Ce s-a întîmplat cu suporterii este inadmisibil. Nu cred că îşi putea imagina cineva că în anul 2006 forţele de ordine pot comite aproape un genocid: suporteri împuşcaţi, femei bătute, suporteri maltrataţi, spitale pline de suporteri. Cred ca voi sta in galerie, vreau sa vad daca ma impusca si pe mine”, a spus MM Stoica.

"Vina apartine diriguitorilor fotbalului romanesc, nici pe vremea lui Postelnicu nu erau asemenea arbitraje. Nu stiu daca preşedintele FRF este incoruptibil sau greu coruptibil dar asta e presedintele pe care-l avem. Regret acum ca l-am sustinut pe Mircea Sandu", a tunat MM.
 

$teauA

Superstar
Theo said:
Rapid are on the 10th place, though with a match less. Their hopes for the championship are lost...


A si sa-mi bp in ea Jandarmerie, 2 suporteri au ajuns sa fie impuscati de catre jandarmi in spate, adica atunci cand se retrageau. Deja unii ultrasi se organizeaza pt. a da in judecata Jandarmeria, si au sanse mari sa castige. De asemenea se vor face proteste cu privinta la accesul oamenilor in negru in incinta stadioanelor la meciuri. Suporterii au fost batuti chiar si la strazi distanta de stadion, au fost pana si 'intampinati' cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, asa ceva e inadmisibil. Uitati toata povestea aici, relatata de cei care au participat la meci:


21-09-2006
Comunicat FCSTEAUA.RO
Legat de evenimentele deosebit de grave petrecute la meciul Dinamo - Steaua din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, www.fcsteaua.ro face următoarele precizări:

- în minutul 70 , cu concursul implicit al clubului organizator FC Dinamo Bucureşti 1948 şi al forţelor de ordine care le-au permis accesul, doi suporteri dinamovişti au pătruns pe pista stadionului şi au smuls de pe gardul din dreptul peluzei steliste un steag al uneia dintre grupările Peluzei Nord. Suporterii stelişti au reacţionat escaladând gardul despărţitor pentru recuperarea steagului, moment în care forţele de ordine au recurs prima oară la gazele lacrimogene, într-o încercare disproporţionată de restabilire a ordinii în sectorul rezervat galeriei steliste.

- în panica iscată ca urmare a intervenţiei brutale şi iresponsabile a jandarmilor, reacţia suporterilor s-a limitat la a arunca înspre aceştia cu beţele de plastic provenind de la steaguri precum şi - în cazuri izolate !- cu bucăţi de scaune. În acest moment însă majoritatea suporterilor stelişti se refugiase pe ultimele rânduri ale peluzei, între aceştia si cordonul de jandarmi existând cel puţin 20 de metri, inclusiv gardul despărţitor. Spre stupefacţia generală, din motive inexplicabile, jandarmii au considerat de cuviinţa să recurgă la puştile cu alice din dotare, 2 SUPORTERI FIIND ÎMPUŞCAŢI ÎN SPATE deşi se aflau în peluză, cu mâinile goale. Revoltator este faptul ca au fost impuscat din spate cand se retrageau, in conditiile in care legea in virtutea careia jandarmeria face uz de gloante precizeaza ca acestea se pot folosi doar daca viatza jandarmului este in pericol. Ulterior, deşi li s-au arătat rănile suferite, jandarmii NU LE-AU PERMIS CELOR DOI SUPORTERI SĂ PĂRĂSEASCĂ PELUZA PENTRU A OBŢINE ÎNGRJIRI MEDICALE, mai mult, fiind ameninţati explicit de către colonelul Georgescu cu reacţii mult mai dure din partea forţelor de ordine.

- în următoarele 20 de minute, pâna la sfârşitul meciului, suporterii stelişti au fost agresaţi în mod repetat cu jeturi de gaze lacrimogene, deşi au continuat să păstreze o distanţa de câţiva metri faţă de gardul desparţitor. Jandarmii au recurs la cel puţin 5 astfel de rafale, în pofida faptului că reacţia suporterilor (în afară de cea verbală) era una care nu justifica în niciun fel astfel de măsuri !

- în tot acest timp, cei 1200 de suporteri stelişti prezenţi la joc s-au aflat într-un spaţiu închis pe care nu l-au putut părasi şi în care au fost prinşi de multe ori între rafalele de gaze lacrimogene. Sute de persoane (bărbaţi şi femei) au suferit de pe urma acestor gaze afecţiuni respiratorii, unii având reacţii de vomă sau de blocaj respirator. Cei câtiva suporteri care au reuşit să părăsească stadionul (sărind de la o înălţime de peste 4 metri în spatele peluzei) au fost bătuţi în afara complexului de către jandarmi.

- la ieşirea de pe stadion, suporterii stelişti au trecut printr-un cordon format din SUTE DE JANDARMI. Aceştia din urmă ne-au întampinat tăcuţi, singura reacţie a unora dintre ei pe moment fiind să ne scuipe (!?!?). În tot acest timp, reacţia suporterilor stelişti a fost doar verbală, scandându-se "Criminalilor ! Asasinilor !"

- la intrarea pe Bd. Ştefan cel Mare s-a creat o busculadă, cordonul de jandarmi fiind spart. Până la intersecţia cu strada Polona, forţele de ordine au refăcut cordonul, moment în care a început măcelul, pregătit cu minuţiozitate de către Jandarmerie.

- jandarmii au creat o busculadă începând să lovească suporterii aflaţi în spatele cordonului. Au lovit făra a discerne în absolut orice persoană le-a ieşit în cale, bărbat sau femeie, în picioare sau căzut la pământ. Efectul busculadei a fost călcarea în picioare a peste o sută de suporteri. Aceasta s-a datorat şi faptului că în aceste momente jandarmii din faţa coloanei au făcut un baraj care nu le-a permis suporterilor să se deplaseze spre Piaţa Victoriei. S-a creat un perimetru închis, delimitat de cordoanele de jandarmi, în care aceştia au început să lovească cu bastoanele şi cu pumnii şi picioarele orice au întâlnit in cale. De câteva ori, deşi mulţimea nu avea unde să se disperseze (!!), jandarmii din faţă au recurs la gaze lacrimogene.

- pe parcursul acestor evenimente, zeci de suporteri au fost descălţaţi accidental (intersecţia dintre Bd. Ştefan cel Mare şi Calea Dorobanţi stând mărturie în acest sens), alţii s-au refugiat pe străduţele laterale, prin scări de blocuri sau prin curţile din vecinătate. Unii au povestit că s-au ascuns sub maşinile parcate pe bulevard. Cei mai mulţi însa au continuat să fie alergaţi şi bătuţi pâna în Piaţa Victoriei.

- câteva zeci de persoane au fost reţinute şi duse în dubele Jandarmeriei. Nu ştim Shifty*ic de soarta lor, însa ne este clară reacţia jandarmilor în acele locuri sinistre, ferite de ochii cetăţenilor - secţiile de poliţie.

- târziu în noapte zeci de suporteri ne-am întâlnit la Spitalul de Urgenţă din Calea Floreasca. Sub ochii reprezentanţilor mass-media au apărut cei doi suporteri împuşcaţi, precum şi alte câteva zeci de persoane care suferiseră răni, vizibile sau mai puţin vizibile.

Mulţi suporteri au ales însă să nu apeleze la serviciile medicale. Un număr mai mic a ajuns la Spitalul Universitar Bucuresti.
La toate aceste fapte au luat parte redactorii www.fcsteaua.ro, semnatarii de mai jos ai acestui comunicat. Considerăm că este datoria noastră morală faţă de suporterii stelişti dar şi fată de toţi cei care, mai devreme sau mai târziu, vor intra în contact cu forţele Jandarmeriei Române să CUNOASCĂ RISCURILE INCREDIBILE LA CARE SE EXPUN prin simpla aflare într-un perimetru aflat sub "paza si protecţia" oamenilor în negru.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a acţiona în justiţie Ministerul de Interne şi Jandarmeria Română, convinşi că demersul nostru juridic este unul întemeiat, în încercarea de a stopa aceste abuzuri ale forţelor de ordine care ne aduc aminte, prin amploare şi brutalitate, de ultimele zvâcniri ale aparatului de represiune comunist din zilele fierbinţi ale Revoluţiei din 1989.

În încheiere, am dori să adresăm câteva întrebări reprezentanţilor Jandarmeriei :

1. Cu ce scop au fost folosite rafalele succesive de gaze lacrimogene în timpul meciului, când cei peste 1000 de suporteri stelişti se aflau într-un spaţiu închis, fără posibilitatea de a intra în contact cu forţele de ordine ?
2. Cu ce drept s-a ajuns să se tragă cu focuri de arma în suporterii aflaţi cu mâinile goale pe stadioane ?
3. Care au fost motivele pentru care suporterii stelişti au fost bătuţi cu bestialitate în afara complexului sportiv Dinamo ?
4. De ce nu li s-a permis suporterilor împuşcaţi să primească îngrjiri medicale în timpul partidei ?
5. Câti suporteri stelişti au fost reţinuţi de către forţele de ordine şi care este soarta lor ?
6. Care este articolul de lege care reglementează RĂZBUNAREA ca o modalitate legitimă de a reacţiona a forţelor de ordine ?
7. Cât de departe veţi mai merge ?

Pentru abuzurile inimaginabile săvârşite de forţele de ordine sub directa sa comandă, cerem revocarea din funcţie a colonelului Georgescu Daniel !

Redactorii FCSTEAUA.RO prezenţi la meci:

Ovidiu Bold
Adrian Constantin
Alex Anghel
Tiberiu Florea
George Stan
Adrian Păcurar
_______________________


MM Stoica: "Trebuie sa vedem jandarmi in puscarie"

Mihai Stoica s-a referit la modul in care suporterii Stelei au fost tratati in timpul meciului cu Dinamo si dupa terminarea acestuia. "Vreau ca suporterii Stelei să fie lăsaţi în pace. Nu trebuia ca după meci să existe o organizare a jandarmilor demnă de Piaţa Universităţii, cu suporteri scoşi din taxi şi bătuţi în ultimul hal. Vom face o verificare, există zvonuri că un suporter deja nu mai există printre noi.

Cum pot justifica jandarmii că femeile au ajuns în spital? Cine le dă dreptul acestor animale să facă asta? Trebuie să vedem jandarmi în puşcărie. S-a dat în noi cum nu s-a mai văzut. De ce nu s-a procedat ca de fiecare dată, ca suporterii să stea pe stadion 20 de minute? Acum i-au ţinut 50 de minute, timp destul pentru aceşti ucigaşi să se regrupeze şi să bată, să tragă. Există mărturii care m-au oripilat. A fost o acţiune premeditată. Este inadmisibil să se ajungă să se tragă în plin centru al Capitalei", a rabufnit MM.

MM Stoica: "Vreau sa vad daca ma impusca si pe mine"

Managerul Stelei, Mihai Stoica, consideră reacţia jandarmilor ca fiind aproape de un genocid. "Ce s-a întîmplat cu suporterii este inadmisibil. Nu cred că îşi putea imagina cineva că în anul 2006 forţele de ordine pot comite aproape un genocid: suporteri împuşcaţi, femei bătute, suporteri maltrataţi, spitale pline de suporteri. Cred ca voi sta in galerie, vreau sa vad daca ma impusca si pe mine”, a spus MM Stoica.

"Vina apartine diriguitorilor fotbalului romanesc, nici pe vremea lui Postelnicu nu erau asemenea arbitraje. Nu stiu daca preşedintele FRF este incoruptibil sau greu coruptibil dar asta e presedintele pe care-l avem. Regret acum ca l-am sustinut pe Mircea Sandu", a tunat MM.

That's some f*cking bulls*it :kader:
 

Fallen

Youth Team
F*cking idiots ...
God, .... that's why women don't go to matches in Romania ...

Si cica sunt "forte de ordine" ... of doamne ...
 

$teauA

Superstar




 

POLI4EVER

Club Supporter
Fallen said:
F*cking idiots ...
God, .... that's why women don't go to matches in Romania ...

Si cica sunt "forte de ordine" ... of doamne ...


oh come on. what should a woman do at a game like that? first of all steaua fans started by throwing chairs and shiet at the "fortzele de Dezordine"

however that does not excuse what the ***ing Jandars did.


btw for all sign this petition http://www.PetitionOnline.com/ptjdrss/
 

$teauA

Superstar

$teauA

Superstar




There are 25 matchdays left which means there still are 75 points which can be gained. People who say this is over are funny :)
 

-oLi-

Youth Team
I hope Dinamo will lose against Rapid 'cause Steaua needs to earn some points back from the 7 points difference. 4 points are easier to be recovered ... and Steaua will have a bigger oportunity to win the title again. I hope Dinamo looses ... cause they don't deserve to be on the first place.
 

Kimikal™

Starting XI
I am not pleased to say this, but Dinamo deserves to be on the 1st place. ;) And Rapid will not beat Dinamo, they will draw. :D BTW, Steaua is playing with...?
 

$teauA

Superstar
TM_Kimikal_TM said:
I am not pleased to say this, but Dinamo deserves to be on the 1st place. ;) And Rapid will not beat Dinamo, they will draw. :D BTW, Steaua is playing with...?

Iasi, away.
 

Luis_Figo

Senior Squad
he he he ...

Politehnica Iasi 1 - 1 Steaua Bucuresti
-76' [0-1]C.N. Dica (pen.)/90' [1-1]Mitrovic


Dinamo Bucuresti 3 - 1 Rapid Bucuresti
-3' [0-1]V. Badoi (pen.)/61' [1-1]Ganea;70' [2-1]Z. Kalanga;76' [3-1]C.I. Niculescu


Clasament Liga 1
1 Dinamo 30
2 Steaua 21
3 Otelul 21
4 CFR Cluj 20
5 Poli Tm. 18


FORZZA DINAMO !! :D ...
 

Kimikal™

Starting XI
Yeah, Poli are getting closer. :) We will finish in top4. :lui:

And Dinamo aren't already champions....I heard some seasons ago, they were on the first place at big distance and they lost 7 games in row :D the 007 agent was called the game streak. :D
 

$teauA

Superstar
I know, if the Arges leadership just kept their mouths shut and focused on the team they would get results. Seeing them complain about refs when you are last in the league is just pathetic.

----

Antrenorul principal al FCU Politehnica Timisoara, Sorin Cartu, a declarat astazi inainte de prima sedinta de pregatire a saptamanii ca Dinamo nu poate fi considerata deja campioana: „Campionatul se joaca mai departe! Nici vorba ca Dinamo ar avea sanse de 80 la suta sa ia titlul. Este o teorie lansata pe ideea ca Dinamo sa cedeze si sa nu mai fie asa concentrata. Bucurestenii au scos zece victorii la rand, lucru la care Shifty*eni nu se gandea ca se poate intampla, inainte sa inceapa acest sezon. Dar mai este de jucat din acest campionat, nu s-a derulat nici macar o treime din el.”
gsp.ro​

Call me crazy but I see Poli beating Dinamo and re-launching the race for the Liga I championship. I see this happening because I'm thinking of the Dinamo players right now. They are coming off wins against Steaua and Rapid and qualification in the UEFA Cup groupstage. There is no way they will focus just as well on this game. It wouldn't surprise me if Dinamo won but I just don't see it.
 

theo

VII
Yeah, perfect set-up for a Poli win against Dinamo, I can feel it too. Though they'll have to concentrate and give their best.
 


Top